The 5-Second Trick For Club in Predeal

Wiki Article

hotel

Hotel and Restaurant No. 107 in Predeal provides a superb stick with spacious, clear rooms as well as a welcoming atmosphere. The restaurant is really a highlight, serving fabulous food and consume that may delight any palate.

Economiseste timp si permite-ne sa pregatim o oferta potrivita. Solicita informatii despre calatorie Nu esti 100% sigur de calatorie selectata? Suntem gata sa iti raspundem la toate intrebarile. Inchide Interes pentru servicii

Modificarea rezervarii se poate efectua in functie de disponibilitatea de la momentul solicitarii si pot exista costuri suplimentare.

Prin derularea paginii sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookies. Detalii  si

Dacă sunteți membru al programului nostru de loialitate Genius, vă puteți bucura și de tarife reduse la hoteluri și alte tipuri de cazare selecționate.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Really good team, near to the slope, fantastic food at restaurant, the home for children to Perform is a good idea

Cu o capacitate de peste 150 de locuri, restaurantul si terasa hotelului se dovedesc a fi locul excellent pentru a servi masa la orice ora. Terasa este prevazuta si cu o zona de lounge si un bar cazarea predeal in aer liber unde pot fi savurate cocktail-uri exotice, limonade savuroase si diferite tipuri de cafea.

Casa Armoniei se găsește în Baia Mare, la aproximativ 20 Cazare Predeal km de The Wood Church of Şurdeşti și la 22 km de The Picket Church of Plopiş. cazarea predeal Locatia si facilitatile sunt excelente, gasesti tot ce iti trebuie de la papuci si halat de baie la cookies la burete sa-ti lustruiesti pantofii. Foarte Cazare Predeal bine dotata zona de bucatarie, desi i-ar fi trebuit o tigaie mica pentru o omleta rapida.

Mi-a plăMinimize absolut tot! Totul este într-o manieră destul de rustică și este intimitate, ceea ce contează foarte mult pentru noi. A fost primul an in treatment am beneficiat de o casa de vacanță și a fost un succes.

We enjoyed keeping right here, the place was extremely roomy, very present day, every personnel was pretty polite. The hotel is in a location where by there is a Cazare Predeal wide range of new air and most of all quiet. I beloved The point that they use rest room products and solutions from Rituals.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Selling prices for cribs and further beds aren't A part of the whole cost. They are going to must be paid for individually throughout your continue to be.

This assets explained to us they have executed selected techniques throughout some or every one of these groups: waste, drinking water, Vitality and greenhouse gases, location and community, and mother nature.

Report this wiki page